Recent Reviews

4 stars out of 38 reviews

Lea Nuyts15-04-2022

Delivery:

Food:

Johan Verhoeven10-04-2022

Delivery:

Food:

Lekkere pizza, goed belegd met voldoende toppings en volgens gevraagde tijd geleverd. Prima!!
Verheyen steve 06-04-2022

Delivery:

Food:

Bar slecht . 10 gram kip op lage pizza . Nooit meer
Nena De Wit01-04-2022

Delivery:

Food:

Normaal zijn we altijd héél tevreden over jullie pizza's anders zouden we ook niet zo vaak bij jullie bestellen maar nu trok de pizza echt op niks! Ik weet niet wat jullie er mee gedaan hadden maar hij was helemaal uitgedroogd en kei hard. €25 weg gegooid
albana zhabota17-03-2022

Delivery:

Food:

Heb zonder ham besteld en toch met ham gekregen jammer! Voor de rest was supper lekker en snel bezorgd
Andrei gradea15-03-2022

Delivery:

Food:

I have been waiting for the order for 2 hours and the order placed at 19:00 has not yet arrived and it has not reached me at all????
Anoniem15-03-2022

Delivery:

Food:

Lekkere pizza, sneller bezorgd dan aangegeven op de traceerfunctie.
Veerman, Bernard13-03-2022

Delivery:

Food:

12 maart 2022. pizza besteld om 17:37u, werd geleverd om 20:50u om 19:54 een telefoontje: kunt u de pizza ophalen? geen pizza meer van Pizza Master Mol
Angelique Hendriks12-03-2022

Delivery:

Food:

Nooit niet meer!!!! 2,5 uur op mijn eten moeten wachten. 1e x gebeld, het was onderweg. Na 45 min weer gebeld, ik moest me niet druk maken zei ze! Want ze had het druk. Nooooit meer! Waardeloos bedrijf
Anoniem10-03-2022

Delivery:

Food:

Heerlijke pizza’s, alles van extra toppings was er ook bij. Levering ging ook vlot.

Powered By:

Address

Pizza Masters Mol
Mol
Rozenberg 13
2400  Mol
Tel.: 014323334